Datan suojelu

Verkkosivusto www.lainaverkosto.fi (jäljempänä ’verkkosivusto’).

Vierailija on henkilö, joka vierailee Internet-sivuilla (www.lainaverkosto.fi).

Yksityisyytesi, turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Vierailijalta saatuja tietoja ei luovuteta eikä arvioida luottamuksellisina, niitä ei myydä tai muutoin käytetä, mikä aiheuttaa haittaa vierailijoille.

Sivuston kävijöillä on oikeus, ilman rajoituksia ja tietojen syöttämisen jälkeen, käydä sivuston osissa ja tutustua tietomateriaaleihin.

Sivusto käyttää parannettua tietoturvaa SSL-varmenteilla. SSL varmistaa, että palvelimelta asiakkaan tietokoneelle lähetetyt tiedot on salattu; jos tiedot jäävät kiinni, sitä ei voi lukea, eikä tietoja ole mahdollista muuttaa.

Käyttäessäsi Sivustoa, tietoja IP-osoitteesta, tunnistenumerosta, päivämäärästä, ajasta, laitteen käyttöjärjestelmästä, selaimen versiosta, yhteyslinkistä ja Google Adwords GCLID: stä käytetään jäsenten sisäisen käytön suuntausten analysointiin. Nämä tiedot tallennetaan DigitalOcean.com-sivustolle 26 kuukautta ja poistetaan sitten.

Voit tallentaa tallennetut tiedot milloin tahansa kirjoittamalla seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: lainaverkosto@gmail.com. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta tietojenkäsittelyyn, joka tehtiin suostumuksenne voimassaoloaikana.

Käyttäessäsi sivustoa kävijä hyväksyy evästeiden, tietosuojan ja käytön ehdot. Hyväksytään, että kävijä on lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot.

Lopeta sivuston käyttö, jos sinulla on vaatimuksia sääntöihin ja niiden sisältö ei ole hyväksyttävää, linkki tekijänoikeuteen.

Reklaami

zmarta_banneretua_banner

Seuraa meitä