Ehdot

Verkkosivuston www.lainaverkosto.fi (jäljempänä ”sivusto”) omistaja ja ylläpitäjä on Lainaverkosto (jäljempänä ”omistaja”). Omistaja pidättää itsellään oikeuden täydentää, muuttaa tai muuten muuttaa sivuston tietoja ja sääntöjä sekä visuaalisesti että sisällöltään. Omistajalla on myös oikeus milloin tahansa rajoittaa pääsyä sivustoon.

Vierailija on henkilö, joka vierailee Internet-sivuilla (www.lainaverkosto.fi).

Käymällä sivustolla vierailija hyväksyy evästeiden, tietosuojan ja käytön ehdot. Hyväksytään, että kävijä on lukenut nämä ehdot ja hyväksynyt ne.

Lopeta sivuston käyttö, jos sinulla on vaatimuksia sääntöihin ja niiden sisältö ei ole hyväksyttävää, linkki (tekijät) tekijänoikeuksiin. Vierailijoiden keskuudessa syntyvät riidat, joita käytetään Sivustoa käytettäessä, otetaan huomioon Suomen säädöksissä määrätyllä tavalla.

Sivuston sisältö on informatiivinen. Sivustolla olevat tiedot eivät ja eivät ole erityisiä tarjouksia, tiettyjä tuotteita tai palveluita.

Sivustolla on yhteenveto tiedoista, joita tarjotaan ja annetaan muille asianajotoimistoille. Erityiset, yksityiskohtaiset ja selittävät vastaukset vierailijalle kiinnostaviin kysymyksiin (esim. ohjeet viivästyneistä maksuista, ohjeet epätäydellisistä maksuista, toimintatapa ja vastuullisen luotonannon politiikka, maksujen ilmoittaminen, mukaan lukien vuotuiset korot, uudistamispolitiikka, yhteystiedot ), joka syntyi, kun vierailet sivustolla, ovat saatavilla tietyn palveluntarjoajan kotisivulla.

Sivustolle lähetetyt tiedot ja suoritetut toiminnot eivät takaa, emmekä ota vastuuta vierailijan mahdollisista virheistä, emmekä ole vastuussa Sivustolle lähetettyjen tietojen sopivuudesta kullekin kävijälle.

Näytettävät tiedot ovat luonteeltaan informatiivisia, ja omistaja ei ole vastuussa sivuston kävijöiden tekemistä päätöksistä tai niiden toteuttamista toimista, jotka on suoritettu Sivuston vierailun jälkeen ja viitaten siihen, kuinka paljon tietoja ja suosituksia on lähetetty sivu.

Verkkosivustolla annettuja tietoja ei erikseen tarkisteta, vaan se sijoitetaan luotettavien tietolähteiden perusteella.

Verkkosivuilla ilmoitetut kustannukset asetetaan tiedoksi, ellei verkkosivusto ole muita tietoja. Suosittelemme tarkistamaan kustannukset ennen tietyn tapahtuman tekemistä palveluntarjoajan kotisivulla.

Omistajalla on oikeus sijoittaa Sivustolle linkkejä muille kotisivuille, jotka ovat muiden henkilöiden ja / tai oikeushenkilöiden omistuksessa tai määräysvallassa ja joiden perusteella Sivusto voi sisältää tällaisia ulkoisia sivustoja, mukaan lukien kolmansien kotisivujen käyttö osapuolet voivat tarjota tai tiedottaa kolmansille osapuolille ehdotetuista tuotteista, palveluista jne. Kolmansien osapuolten tarjoamien kotimaisten vaeltajien ylläpitoon, mm. Niiden tarjoamien tuotteiden ja palveluiden sisällön osalta omistaja ei ota vastuuta eikä tarkista niitä. Sivusto ei ole vastuussa muiden kotisivujen turvallisuudesta. Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että tällaisten sivustojen turvallisuus voi poiketa sivustosta.

Sivuston omistaja ei vastaa sivuston käytöstä aiheutuneista vahingoista (suorista, välillisistä tai satunnaisista) eikä ota vastuuta Sivuston tietojen saatavuudesta verkossa.

Verkkosivusto lähetetyissä lomakkeissa ilmoitettuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, jos säädökset eivät edellytä sitä.

Sivuston tietoja voidaan tarkastella ja tulostaa vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarpeisiin.

Verkkosivusto asetetut logot, tavaramerkit ja muut tekijänoikeudella suojatut teokset ovat tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, joka on suojattu Latvian tasavallan nykyisillä säännöksillä. Tämä tekijänoikeuksin suojattu materiaali on omistajan tai muun luonnollisen / oikeushenkilön omaisuutta.

Kenelläkään muulla, paitsi Lainaverkosto illä, on oikeus käsitellä, muokata tällä sivustolla olevia tietoja. Tietojen julkaiseminen sivustolta tai muu käyttö on kielletty ilman Lainaverkosto etukäteen antamaa lupaa. Jos tekijänoikeuksia loukataan, jos ehtoja ei noudateta ja rikkomuksen luonteesta ja seurauksista riippuen, rikoksentekijää pyydetään vahvistamaan siviilioikeudellinen, hallinnollinen tai rikosoikeudellinen vastuu Suomen lainsäädännössä.

Sivuston järjestelmän toiminnan turvallisuuteen, vakauteen ja nopeuteen tähtäävien toimien toteuttaminen on kiellettyä.

Omistajalla on oikeus milloin tahansa syöttää muita Sivuston käyttöehtoja, jotka tulevat voimaan, kun uudet ehdot julkaistaan Sivustolla. Sivuston käyttö, sis. Kaikki muutosten jälkeen lähetetyt tiedot merkitsevät sitä, että käyttäjä on hyväksynyt kaikki Sivuston ehdot.

Sivuston ehdot eivät koske muiden henkilöiden / oikeushenkilöiden kotisivuja.

Tutustu säännöllisesti sivuston ehdoihin, koska ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Jos sinulla on kysyttävää, käytä sähköpostia.

Voit ottaa meihin yhteyttä ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lainaverkosto@gmail.com tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Reklaami

zmarta_banneretua_banner

Seuraa meitä